Borgii se decid că vor să cucerească România și pun ochii mai întâi de toate pe clădirea Wilbrook.

Trimit o raza teleportoare cu care matură întreaga structură, dar, fatalitate, toți din redacție sunt la o țigară, mai puțin Amedeo Ene care se pregatește, conștiincios, pentru emisiune.

Găsind o singură faptură în toată clădirea se apucă să o transforme dupa chipul și asemanarea lor, implantându-i nanoboți și un ochi bionic.

Dupa ce este transformat în Amedeo of Borg, acesta atacă redacția Realitatea, care se întorsese de la țigară și îl lovește pe Petre Catalin Fumuru, dar nimeni nu se supară pentru că știu că Amedeo e un om bun – se vede pe fața lui – și cei răi sunt de fapt borgii care l-au răpit. Astfel se decide că trebuie trimisă o echipă să îl salveze și paiele cele scurte sunt trase de Cristi Vasilcoiu și machieză, care primesc niște vouchere de taxi și binecuvântarea echipei și pleacă întru salvarea lui Amedeo Ene.

Ajunge echipa noastră în sânul borgimii, unde cu mari eforturi Vasilcoiu reușește să îl imobilizeze pe Amedeo Ene, se folosesc de conexiunea lui cu mintea colectiva a borgilor pentru a-i invinge și se întorc la redacție unde producatoarea șefa îi muștruluiește de îi sar nanoboții lui Ene, „ce? unde se cred? în cladirea Wilbrook nu se fumează și mai ales nu ne jucam de-a roboții ca la 9 ani”

Idee preluată de aici pentru că nu mă duce capul să scriu o povestire SF pe bune.

Play Music - Asculta muzica online

Rezistența este futilă
Etichetat pe:        

3 comentarii la „Rezistența este futilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.