Aseară am fost la un eveniment într-o cameră a HoJo, unde l-am văzut pe Oțil așa cum numai Mihaela-l vede. În pijămăluțe.

Discuția extrem de serioasă, presărată de hohotele (nervoase) ale lui Piticu, era despre ejacularea precoce. Cică unul din cinci bărbați o are. Eu nu am cum să știu pentru că în primul rând sunt femeie și în al doilea rând (aproape la fel de important ca primul) toți bărbații pe care i-am cunoscut făceau parte din categoria „ălanții patru”.

Dar există, se întâmplă și afectează viața posesorului și viața de cuplu a acestuia, dacă e într-un cuplu. Se pare că se poate rezolva cu tratament și mers la psiholog. Și cu exercițiu. Și o parteneră compliantă.
Pentru cei care vor să afle detalii există Nudoarunmoment.ro. Acolo puteți găsi și un test, pe care l-am completat și eu. Pot spune cu mâna pe inimă că nu sufăr de ejaculare precoce.

Dar altceva voiam să zic despre testul acela și anume că întrebarea cu numărul 5 mi se pare cea mai mișto: Cât sunteți de îngrjiorat de faptul că timpul de ejaculare face ca partenera dumneavoastră să rămână nesatisfăcută sexual?. Are 5 variante de răspuns și cea pe care am ales-o și cea corectă, evident, este „deloc”.

În rest, mă bucur că în sfârșit am putut spune: practic, am fost la evenimentul plii.

Play Music - Asculta muzica online

Unul din cinci bărbați
Etichetat pe:

2 comentarii la „Unul din cinci bărbați

 • 26 octombrie 2014 la 09:12
  Legătură permanentă

  Logica de femeie : isi fac 1 miliard de poze in pizda goala, le pun pe net, ies pe strada in curul gol, de ii fac pe barbati sa ejaculze in pantaloni numai cand trec pe langa ele, si apoi se mira ca vacile „vai, de ce nu ma fute mai mult de 5 secunde si deja-si da drumu ?!”

  Prea multa piele goala, duce la astfel de chestii. S-a inteles ?

  Răspunde
 • 10 noiembrie 2014 la 11:35
  Legătură permanentă

  Cică se duce odată Bulă, pentru care ejacularea precoce nu era o problemă, fiindcă îşi revenea foarte repede, la Amsterdam, şi discută cu o gagică de la vitrină:

  – Cât mă costă?
  Ea:

  – 10 euro scurtul, aici pe podea, 20 de euro pe fotoliu şi 100 de euro în pat.

  Scoate Bulă triumfător o hârtie de 100 de euro.

  Tipa:

  – Vreţi în pat, carevasăzică?

  – Nu. De 10 ori, pe podea!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.