Pentru că una dintre colege, 23 de ani, generația #unitisalvam, îmi spunea că se va duce să voteze și probabil că își va anula votul, dar nu vrea ca în dreptul numelui său să fie căsuță goală și să poată fi umplută de vreun votant de serviciu.

Pentru că tăcerea nu este întotdeauna un răspuns, poate fi privită ca și un acord. Tacit.

Pentru că bunicul care în ciuda celor 88 ani, tot va ieși până la vot duminică. Și cu mândrie, vreau să vă comunic că bunicul este de o mie de ori mai liberal decât băieții de la #unițisalvăm, care între noi fie vorba par a avea carnete de pesedei.

Pentru că îl iubesc pe Carlin, i-am citit biografia, îi știu aproape pe dinafară show-urile, dar cred că discursul său nu se potrivește situației din România.

carlin

Mă duc să votez, dar nu-l votez pe Capsali.

Play Music - Asculta muzica online

Mă duc să votez pe 25 mai
Etichetat pe:    

Un comentariu la „Mă duc să votez pe 25 mai

  • 11 iunie 2014 la 08:54
    Legătură permanentă

    George Carlin a fost un comedian excepțional nu pentru că făcea glume bune, dar pentru că erau glume inteligente, chiar dacă strecoară o masturbare prin text.

    Cheia discursului e pe la 0:40: „This is what our system produces. Garbage in, garbage out. If you have selfish ignorant citizens, you are going to get selfish ignorant leaders”. Ceea ce se aplică și în România.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.