În timp ce ascultam podcastul ICR mi-am dat seama că au trecut trei ani de când nu mai mă uit la televizor acasă. Am renunțat la abonamentul de cablu în acea perioadă și gata! Anul trecut am urcat TVul pe dulap, în primăvară l-am dus de acasă, nu-l mai am deloc.

Niciodată în acești trei ani nu am regretat lipsa televizorului, poate doar în timpul campionatelor de snooker, în rest indiferent de showuri, am trăit linistită fără. Poate am mai fost pe la prieteni să văd un Masterchef sau un Românii au talent, dar per ansamblu, tot ce știu eu despre lumea înconjurătoare găsesc pe internet.

În primul rând, dacă vreau știri pot avea Realitatea TV online, care oricum mi se pare cea mai bună variantă, alături poate de DIGI24. Tot când vorbim despre știri, mai e și Biziday, însă recunosc că o urmăresc rar, dar e acolo, pot părea inteligentă, pot spune că mă uit la Moise Guran.

Dacă vreau divertisment Youtube-ul este limita: Last Week Tonight, Screen Junkies, WatchMojo, plus o pleiadă de clipuri cu animale.

Dacă vreau filme mai nou am Netflix (mulțumesc frumos!) care îmi provoacă ADD de seriale și filme, Hulu, iar de curând HBO în parteneriat cu Vodafone au lansat HBO Go.

Tocmai ce am primit pe cartela Vodafone 2 luni de HBO GO gratuit, 2000 de ore de vizionat filme, documentare și seriale.

unnamed

Și lumea îmi spune că ar trebui să mă uit la TV?

Play Music - Asculta muzica online

3 ani fără TV
Etichetat pe:        

5 comentarii la „3 ani fără TV

  • 29 iunie 2015 la 16:49
   Legătură permanentă

   Nu mai urmăresc, dar pe vremuri când era fană, eram fana lui Williams. Acum nu mai zic nimic.

   Răspunde
 • 29 iunie 2015 la 22:53
  Legătură permanentă

  Nici mie nu imi place sa mi se spele creierul.
  Am observat la multi oamenii care chiar urmaresc TVul, ma refer la posturile romanesti care polueaza mintea celor care le urmaresc, cat de speriati sunt in general, cum isi pierd timpul urmarind stiri senzationale si emisiuni mondene.
  E pacat ca devin dependenti, ii saraceste atat de pretiosul timp care il au, cat si de bucuria din fiecare zi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.