Am folosit Uber prima dată la câteva zile după ce s-a lansat în România. Prima mașină cu care m-am plimbat a fost o Kia Sportage, condusă de un băiat care este student, antreprenor și mai face ceva pe lângă.

Am avut ocazia să merg și cu Petra care are un Audi foarte drăguț, ea fiind o fată foarte frumoasă, care ne-a povestit că a ajuns șofer Uber în urma unei reclame pe facebook și că ea oricum își căuta un job.

Am mai călătorit și cu alți domni sau doamne, oameni normali, fără manele și cu frica gropilor. Spre deosebire de taximetriști, care nu au frica liniilor de tramvai, a accelerării sau a frânelor din scurt.

Acum aflăm că legislatorii români consideră că Uber este ilegal și șoferii vor fi amendați. Până când vom ajunge la o concluzie, în continuare putem folosi serviciile Uber și pentru că este partener Mobifest, iar eu voi fi prezentă miercuri la acest eveniment, am primit 5 coduri valabile pentru utilizatorii noi ai Uber și oferă prima cursă gratuită în limita a 40 de lei. Cursa se poate face până la sfârșitul anului.

Fiecare cod este valabil pentru o singură persoană, pe pricipiul primul venit-primul servit.

Puteți descărca aplicația Uber, este gratuită pentru iOS, Android și Windows Phone. Vă creați un cont și vă înregistrați cardul bancar. La sfârșit introduceți unul dintre codurile unice de mai jos.

MOBIFEST309DK60UE
MOBIFEST30098ZJUE
MOBIFEST30QLERCUE
MOBIFEST30UNUOGUE
MOBIFEST30H0GUOUE

Și dacă sunteți al șaselea, puteți încerca și cu codul AGOPE și primesc și eu o călătorie gratuită atunci când folosiți aplicația pentru prima dată.

Play Music - Asculta muzica online

5 coduri de la Uber
Etichetat pe:        

Un comentariu la „5 coduri de la Uber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.