Ascultam ICR Podcastul acestei săptămâni și spre sfârșitul emisiunii, băieții au discutat și despre Odoamne și performanța sa în zona esports. Ascultându-i mi-am amintit de cel mai recent clip de la L2inc care spune că piața esports va ajunge la 1 miliard de dolari până în 2020, iar anul acesta League of Legends a avut mai mulți spectatori decât finala NBA, fiind surclasată doar de Super Bowl.

Acum este momentul să ne încurajăm copiii să facă performanță în esports, chiar dacă de la distanță pare o pierdere de timp.

Una peste alta, iata interviul lui Odoamne și se pare că îl putem urmări jucând vineri.

Play Music - Asculta muzica online

Acum e momentul pentru esports

4 comentarii la „Acum e momentul pentru esports

 • 5 octombrie 2015 la 13:59
  Legătură permanentă

  Pai, industria asta a joacelor pe calculator e cea mai mare industrie de divertisment din lume, numeste filmele care au generat peste un miliard incasari si pentru fiecare care-ti vine-n minte eu iti pot da doo exemple de jocuri care au depasit relaxat 1 miliard de coco incasari. I`ll go 1st, GTA 5 a facut un miliard la 8 zile de la lansare :D

  Răspunde
  • 5 octombrie 2015 la 14:01
   Legătură permanentă

   Pune-ti boton de edit!
   Pe langa asta, The International 5 a avut prize pool de 20 de milioane de dolari, si acolo am avut un roman, cel mai probabil la urmatoru` TI o sa avem 2 :)

   Răspunde
 • Pingback:Sunt sporturile electronice sporturi? | dorinlazăr.ro

 • 7 octombrie 2015 la 21:18
  Legătură permanentă

  Z3ro sa nu ne imbatam cu apa rece, Gta si jocurile care incaseaza foarte multi bani au investit mult mai mult decat filmele, enorm de mult, si inca dupa ce vand jocul mai au o responsabilitate pentru cumparator, patchuri, testari, multiplayer, servere, deci platesc oameni sa lucreze in continuare la proiect, adica bani cheltuiti.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.