Ieri am avut niște treabă pe la Hornbach și fiind pe repede înainte, nu voiam să mă plimb prin tot magazinul pentru o banda de mascare și un coș de gunoi.

Adevărul este ca fusesem pregătită dinainte, când mi se spusese că angajații sunt foarte amabili și ca cel mai simplu este să îi întreb.

Am intrat, am găsit un domn l-am întrebat unde găsesc banda de mascare. M-a indrumat spre culoarul 7. Am pornit la pas vioi spre sus-numitul culoar, mi-am luat produsul din raft și am plecat spre raionul de sanitare. În drumul spre acesta m-am întâlnit cu același domn care m-a întrebat „L-ați găsit?”.

În alte locuri nici măcar nu ești băgat în seamă, sau ți se indică vag unde ar trebui să mergi. Aici am interacționat cu 4 oameni. Toți m-au îndrumat, toți au fost amabili.

Nu știu cum îi trainuiesc cei de la Hornbach pe angajați, nu știu cum îi incentivează, dar fac o treaba al dracul ui de bună.

Play Music - Asculta muzica online

Angajații Hornbach sunt cei mai amabili
Etichetat pe:    

4 comentarii la „Angajații Hornbach sunt cei mai amabili

 • 31 iulie 2015 la 01:02
  Legătură permanentă

  da, chiar sunt amabili. ai zice ca-s nemti. dupa ce termina serviciul cred ca injura, scuipa pe jos si bat oameni pe strada, ca sa nu-si piarda identitatea.

  Răspunde
 • 31 iulie 2015 la 08:50
  Legătură permanentă

  Chiar am observat si eu asta. La Hornbach au cei mai amabili angajati. Ce am mai observat la ei e ca saluta. Treci pe langa ei in magazin si te saluta chiar daca nu ai nevoie de ajutorul lor. Dar am prins si doi tipi la care nu a prins trainigul ala deloc.

  Răspunde
 • 6 august 2015 la 15:43
  Legătură permanentă

  Lucrurile se misca incet la noi, insa am sesizat mai multa amabilitate in locuri de unde nu te astepti la asa ceva, cel mai bun exemplu in acest sens fiind curierii, care de obicei nu ma ‘impresioneaza’ prin politete si bun simt. Poate sunt eu prea pozitiv in ultimele saptamani :)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.