Am căutat să văd dacă există o reciprocă românească a acestei glume cunoscute. Nu am găsit niciuna, singura referire este la numele Aristocrații al trupei de stand-up din care făcea parte și Sergiu Floroaia.

The Aristocrats, The Debonaires sau The Sophisticates este o glumă tabu, făcută doar de către cei mai buni comedians, pornită din vodevil. Cel mai important când spui gluma aceasta este să nu te repeți si să o duci cât mai departe. Se spune că adevărații maeștri o pot spune chiar și jumătate de oră. Este ca o formă de jazz a umorului.

The Aristocrats este dovadă că putem râde de absolut orice, în vorbele lui Carlin „picture Porky Pig raping Elmer Fudd„.

Și dacă diseară vă plictisiți și nu mai vreți să ieșiți la o bere că e scumpă în Centrul Vechi, luați-vă câteva de la Megau’ din colț și uitati-vă la acest documentar pe care nu îl pot embedui.

Mai jos sunt trei dintre variantele mele favorite. Una a lui Gilbert Gottfried, cealaltă din South Park și ultima a lui Sarah Silverman care este perfectă.

Play Music - Asculta muzica online

The Aristocrats. Pentru că putem râde de orice.
Etichetat pe:    

2 comentarii la „The Aristocrats. Pentru că putem râde de orice.

  • 6 august 2015 la 07:23
    Legătură permanentă

    Nu cred că avem așa ceva, și nu avem așa ceva pentru că nu suntem încă suficient de bine cât să avem nevoie de un umor împins peste uzanțe pentru a ne distra. Dar nu știam de faza asta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.