Prima dată am auzit de airsoft de la cel mai bun prieten al meu – Suriorul, fost pasionat de paintball după care a evoluat și a trecut la airsoft, care pare a fi mai elegant. Dar și mai dureros.

La el am văzut cum arată o armă de airsoft, el mi-a explicat cum funcționează și cum se joacă și tot el m-a refuzat direct când l-am rugat să mă ia și pe mine. Și nu înțeleg de ce, pentru că nu cred că airsoftul ar fi un joc eminamente masculin. Și eu pot visa că omor dușmani cu arme de mass destruction și câteodată îmi surâde ideea de sniper de la etajul 6 fix în parcarea din spatele blocului, când își mai scot vecinii boxele pe geam.

În acest moment se pregătește să plece și mă bate un gând serios să îi fac un cadou de rămas bun. Am căutat pe net și am găsit magazinul Airsft6 unde am găsit suficiente idei de cadou: pistoale airsoft sau poate ceva mai simplu? Mă întreb dacă i-ar plăcea un shotgun d-ăsta.

a_k_m870s_2_

Sau poate îi iau ceva de îmbrăcat: o vestă tactică, o geacă airsoft sau poate o eșarfă drăguță, care să i se potrivească cu ochii.

Play Music - Asculta muzica online

Un cadou airsoft pentru suriorul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.