Ieri la Foodbloggers mă uitam la cei prezenți în ultimul panel cum deplângeau într-o oarecare măsură starea bucătăriei românești. Și ascultând discuțiile mă gândeam că nu voi avea ocazia să scriu ceva despre eveniment.

Am auzit multe idei și le voi menționa aleatoriu mai jos.

– Clasicul storytelling. Când faceți o rețetă spuneți o poveste. Da, dar nu toți suntem Păstorel Teodoreanu, Radu Anton Roman sau Vlad Mușatescu. Mai bine aveți grijă să fie proporțiile ingredientelor corecte să-mi iasă padișpanul pufos.

– Au food bloggerii rol de educatori în nutriție? Într-o oarecare măsură, da. Evident, un food blogger, dacă nu are pregătire de nutriționist nu va putea avea pretenția de a da sfaturi de nutriție, dar poate veni cu niște minime informații pe care unii le pierd din vedere.

– Nu exista educatie gastronomică în România, iar viitorii bucătari, cei care fac acum cursurile de pregătire, nu sunt interesați de ceea ce fac, vor doar o meserie.

– Geanina Staicu Avram are până și aplicație de Android JamilaCuisine și-a creat un mic business și mi se pare de apreciat.

Play Music - Asculta muzica online

Câteva idei de la Food Bloggers ’15
Etichetat pe:    

Un comentariu la „Câteva idei de la Food Bloggers ’15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.