Există oameni care aleargă o viață întreagă după răspunsuri la întrebări grele. De ce suntem aici? Care e menirea noastră? Oare există extratereștrii? Ce e Dincolo? Cine e Dincolo? Oare putem face o Teorie Unificată?

Ei bine, în timp ce oamenii caută asemenea răspunsuri, eu mi-am dedicat viața găsirii unei tigăi care nu se arde. Am încercat Tefal, teflon, ceramica sau tabla simplă. Odată ce ai prăjit un ou, tigaia a fost compromisă. Ca o fi telfonul care se înnegrește unde a fost ou, că e fundul tigăii, nu contează.

E ca la mașini, din momentul ce a ieșit de pe poarta fabricii și-a pierdut din valoare. Din momentul în care ai pus-o pe aragaz adio! te poți duce sa cumperi alta nouă.

Dar ieri am atins adevărul. Niciodată nu voi reuși să am o tigaie curată perfect. Important este dai drumul temerilor, să lași frica să treacă prin tine și la final să rămâi tu cu o tigaie arsă.

Totul este inutil, suntem doar fire de praf pe Calea Lactee.

Play Music - Asculta muzica online

In cautarea tigăii perfecte
Etichetat pe:

3 comentarii la „In cautarea tigăii perfecte

 • 29 august 2015 la 12:09
  Legătură permanentă

  Tigaia de teflon de la IKEA. Mult mai ieftină decât Tefal, doar că îi lipseşte senzorul termic. Te prinzi şi tu când s-a încălzit suficient.

  Răspunde
 • 29 august 2015 la 16:49
  Legătură permanentă

  Am o tigaie din teflon, „no name” din Sainsbury’s UK, dinaia cu punct în mijloc ce își schimba culoarea cand e încalzita suficient. O am de vreo 2-3 ani deja, i-am luat și mamei, bunicii, pisicii, etc. E OK-ish, la cat gatesc eu e perfecta. A costat undeva la 15 GBP.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.