Aseară citeam articolul ăsta din Cracked în care erau enumerate problemele legate de alimentație pe care cercetătorii le rezolvă chiar acum, în timp ce noi întindem micul în muștar.

Și mă bucuram sperând că voi afla că în sfârșit tehnologia și cercetarea și-au făcut treaba.

Avem carnea electrocutată, alune care nu mai sunt alergene. Și dau cu înfrigurare mai departe sperând, dorind să aflu adevărul și vestea salvatoare. Mere și cartofi care nu oxidează, acum e ultima șansă, acum va spune și ce vrei tu să auzi, Georgeasco! Cuptor cu microunde și infraroșu. Fuck!

În continuare cercetătorii își pierd vremea cu prostii (mai puțin carnea șocată) în loc să investească timp, creier și resurse în descoperirea usturoiului care nu pute.

Cum spuneam, am pus oameni pe Lună și pe Everest și nu putem face un usturoi care să nu miroasă?

20150622_170215

Cercetătorii ne dezamăgesc
Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *