Azi am văzut fața urâtă a câinarilor.

Nu știu dacă vă amintiți Războiul Rozelor, e un film cu Kathleen Turner și Michael Douglas, în care cele doua personaje, soț și soție ajung până la urmă să se omoare între ei. Mă rog, nu asta contează, ci doar că  el era câinar și ea pisicară. Și DeVito, la un moment dat zice să nu ai încredere în pisicari.
Am rămas cu ideea ăsta mult timp în minte și până acum patru ani declaram cu voce puternică că eu urăsc pisicile. Credeam că asta trebuie să fac dacă am câine.

Apoi am luat-o pe Jessica și lucrurile s-au schimbat. Acum îmi plac și pisicile. Mai puțin a mea, care e fiica Diavolului.

Azi a trebuit sa merg până la vet cu un motan prieten și cum ne plimbam noi cu autobuzul prin București, la un moment dat se urcă o pițipoancă cu un metis de ceva bichon în brațe. Amicul motan, extrem de guraliv îmi explica în miauneză cât de nemulțumit este că a fost luat de acasă și scos în lume.

Auzindu-l, donşoara mi-a aruncat o privire disprețuitoare, ușor apropiată de moaca de pechinez defect a javretei. Care și el ne privea tot urât, dar ăsta doar pentru că era pocit.

Atunci, pentru prima dată, am simțit această ură între specii.

Câinar

Sursa foto.

Play Music - Asculta muzica online

Ura dintre pisicari și câinari
Etichetat pe:    

2 comentarii la „Ura dintre pisicari și câinari

 • 24 august 2015 la 00:23
  Legătură permanentă

  Nu Jessica e fiica diavolului.toate pisicile sunt fiicele diavolului. De aceea le iubim. Pisica suprema e tigrul,un proverb indian spune ca pisica a fost creata ca omul sa poata mangaia un tigru. Si apropo,stiai ca leoparzii prefera carnea de caine ? Se pare ca panterele,daca gasesc in arealul lor un sat care are caini,nu se lasa pana nu ii manaca pe toti.
  Pisici,ce sa le ceri…

  Răspunde
 • 9 septembrie 2015 la 20:31
  Legătură permanentă

  Oh, crede-ma, nu ai cunoscut pisica mai rea decat a mea. O cheama Caciulița in acte. In fapt toti ii spunem Satana, Miss Satan, Satanica. Culmea e ca e complet alba si pare extrem de inocenta. Pisica aia a baut si bea apa din wc, face baie in cada, daca prinde usa neincuiata corect, sare pe clanta si apoi in cada peste tine, deschide toate usile, linge cainele in urechi.Doamne, e satana in persoana.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.