Pentru că a fost evenimentul Apple și o lume întreagă discută despre noul iStylus, azi vreau să scriu despre brandul meu preferat când vine vorba de gadgets – Samsung. Să nu uităm că sunt fană Samsung de prin anii 2000 și iată că și acum am un telefon Samsung Note 3, pe care încă îl iubesc și o tabletă care a îmbătrânit, dar încă se ține binișor.

Deci Samsung, da? Cu greu pot concepe că aș face trecerea la altceva, iar acel altceva ar fi doar Nexus.

Săptămâna aceasta a fost plină pentru Samsung în România pentru că luni a lansat aplicația Big Day Today, o aplicație care îi provoacă pe utilizatori la îndeplinirea unor taskuri zilnice. La 30 de provocări îndeplinite poți câștiga un Samsung Galaxy S6 edge+. Provocările nu sunt dificile, ba am putea spune că sunt la îndemâna oricui. Iar ideea de a face ceva diferit în fiecare zi nu e rea.

Samsung Galaxy S6 edge+, de ce un asemenea nume? Că trebuie să ți-l notezi în palmă sau pe un post it, altfel îl vei uita imediat după ce l-ai scris și mai provoacă și cazuri grave de limbă plimbă-n gură. Ia încerați să spuneți repede numele acestui telefon, după ce ați băut un shot, sau dimineața imediat ce vă treziți.

Măcar la tablete numele este normal (Aleluia!), iar marți au fost lansate noile Tab S2 și știți ce îmi place mie la ele? Că au stylus, m-am obișnuit cu el de la Note, că sunt 4:3 ceea ce le face foarte bune pentru citit, că au 3 GB de Ram și microSD pâna la 128, ceea ce știți și voi nu se mai întâmplă în alte părți. Și au o rezoluție suficient de bună să te poți uita la Star Trek Deep Space Nine pe Netflix, adică 2048×1536 px. Sunt și de 9.7 inch și de 8, dar mie mi se pare că o tabletă frumoasă arată bine la peste 9 inch. Plus că la 9 inch se văd bine și filmele și comicsurile.

La Emag tableta de 9.7 inch cu 32 gb si 4G costă 2899.99 lei și este la precomandă

TAB_S2_1

TAB_S2_2

TAB_S2_3

TAB_S2_4

Play Music - Asculta muzica online

Două mișto de la Samsung
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.