Aceasta va fi noua mea campanie pe blog. Pentru că mă apucă spumele de fiecare dată când Canishul este frumos înhămat, pentru că el are ham și apare vreo piticanie prin decor. Liberă, fără rușine, îmi atacă câinele care este bine ancorat de mine, prin lesă.

În zona noastră este plin de bătrânei cu pekinezi, șoricari sau bichoni și corcituri. Ei bine, ăștia fiind potăi mici cu stăpâni pensionari au alt statut și nu sunt obligați să stea în lesă. Cel mai tare mă enervează un moșuleț, care după moacă sigur a fost securist. Iese la plimbare cu pekinezul și merge tacticos cu mâinile la spate, în timp ce animalul, care a și suferit de ceva otită de-și ține capul într-o parte tot timpul, mărșăluiește în jurul stăpânului.

E, cum îl vede piticania pe Canishu, cum sare la harță și scandal și eu trebuie să îmi țin câinele ca să nu mănânce din ăsta micu’. Și tot timpul îi zic stăpânului să-i pună lesa. Ba ultima dată i-am promis că dacă îl mai văd fără lesă, eliberez și eu Canishul. Măcar să fie egali în drepturi, dacă în greutate nu-s.

De la o câinară de o viață întreagă, care și ea avea un câine pe care îl lăsa fără lesă și care a murit din această cauză, vă recomand să îi puneți lesa. Plus că așa zice legea.

482552_158344804319976_1990995869_n

Canishu‘ cu ham și în plină frumusețe acum 3 ani.

Play Music - Asculta muzica online

Dragă stăpâne, ține-ți câinele în lesă
Etichetat pe:    

3 comentarii la „Dragă stăpâne, ține-ți câinele în lesă

 • 9 iunie 2015 la 05:22
  Legătură permanentă

  Stai sa vezi ce fain e sa iesi cu pudelul in lesa si prin fata blocului sa treaca in cocalar cu pitbull-ul sa amstaff-ul liber si fara botnita. Si, desigur, agresiv. Ies cu frica la fiecare plimbare, desi l-am amenintat pe stapan ca ii fac plangere la politie. L-am mai vazut intr-o zi cu cainele liber, dar cu botnita si in alta si cu lesa si cu botnita. Doar ca nu zilnic cum ar trebui. Si tot eu trebuie sa iau pudelul in brate, sa il feresc de cainele agresiv pt ca stapanul are incredere ca nu-i face nimic. Si mi-e ciuda maxima ca nu stiu unde sta si cum il cheama ca pe bune ca as suna la comunitari. Inainte sa se intample ceva.

  Răspunde
  • 9 iunie 2015 la 09:18
   Legătură permanentă

   Pe la noi prin zonă s-au potolit și nu îi mai lasă liberi. Plus că nici nu prea mai sunt Pitbulli sau Amstaffi pe aici și cei care sunt, sunt atât de scumpi și cuminți!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.