Aseară m-am dușat, mi-am pus rochia a bună și am plecat spre Universitate să îmi plătesc respectele pentru Jon Snow. Eu, care nu am citit nici cărțile lui George R.R. Martin și nici nu am piratat Urzeala Tronurilor.

Am ajuns la 7 într-o Piața a Universității goală, aridă și încinsă, spre TNB, unde doar un prieten stătea stingher cu un poster întins pe trepte și fuma un Lucky trist. Lângă el o bătrânică ușor nebună țipa la lume.

Ne-am mutat locul spre îesirea din metrou, în speranța că poate așa vom strânge mai mulți pomanagii. Pâna la urmă a mai venit un prieten, o tipă ne-a făcut o poză și o motociclistă ne-a întrebat: „Ați venit la pomană?”, i-am răspuns că da. Ni s-a alăturat, am fumat o țigară și pe la 7 jumate am plecat să bem o bere.

Vreo 7 zâmbete am strâns aseară. Din 36000 am ajuns 4, din care doi nu urmăresc serialul. Mi-aș fi dorit să văd o mare de oameni la Universitate, mi-aș fi dorit să văd că Tananana și Bromania contează. Dar ghici ce? Nu.

Am vărsat un pic de bere, să fie pentru sufletul lui Neluțu și ne-am cinstit în cinstea lui. Măcar l-am cunoscut pe organizator si am auzit niște povești din interior. Ar fi putut fi frumos. Românii au preferat să stea acasă.

Bogdaproste. Să fie primit.

Play Music - Asculta muzica online

Dumnezeu să-l hodinească pe Jon Snow

2 comentarii la „Dumnezeu să-l hodinească pe Jon Snow

 • 25 iulie 2015 la 18:11
  Legătură permanentă

  Te rog frumos, in acceptiunea traducatorului in limba romana a (cel putin unei editii a) cartilor, este vorba de Jon Zăpadă.

  Chiar ma intrebam cati oameni vor merge la eveniment, tocmai pentru ca era la moda sa se dea check-in cand a aparut evenimentul pe facebook. In conditiile in care eu am aflat de eveniment de la un coleg de liceu, actual locuitor in UK (care a bifat „going”), eram convins ca vor veni putini oameni.
  Dar 4? :)

  Răspunde
 • 26 iulie 2015 la 11:09
  Legătură permanentă

  Ok, v-am inteles oful, dar era foarte clar, scris negru pe alb, pe pagina de FB: „Pomana De 40 De Zile A Lui Jon Snow este un eveniment virtual pentru a strange clipuri video cu care sa ne aducem un ultim omagiu personajului nostru favorit Jon Snow. Pomana lui Jon Snow va rămâne în mediul online! Nu există o întâlnire reală. Nu ne vedem nicăieri :) decât aici!” …

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.