Știu că ceea ce spun acum pare o nebunie și că toată lumea are ceva împotriva lui și a genunchiului lui. Normal și populist ar fi fost să se opereze în România, dar.

Când am avut problemele cu coloana, am vizitat mai mulți doctori neurochirurgi, medici la spitale de top din București, profesioniști cu mii de operații scrijelite pe bisturiu.

Despre fiecare am auzit fie de la colegi, fie de la asistente următoarea afirmație:

„Dacă nu s-ar fi operat în Viena, fostul președinte la noi s-ar fi operat!”

Imaginați-vă dacă s-ar fi operat în România cum ar fi fost? Imaginați-va rate cardul neoficial al acelui medic.

De aia înțeleg de ce Ponta si-a luat bocceluța și a plecat la turci. Ba mai mult, cum declara Ponta:

Nu am avut camere de luat vederi la intrarea în spital şi nici un tratament special pe care, inevitabil, l-aş fi avut în ţară. Mi-a spus Nicu Bănicioiu că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar. Bănuiesc că pentru mine se blocau două etaje la Spitalul Militar, ori nu am vrut să se întâmple acest lucru

Două etaje probabil că nu erau blocate, dar tot fluxul spitalului ar fi fost dat peste cap, doar din rațiuni de securitate, nu de pupat în cur.

Play Music - Asculta muzica online

De ce îl înțeleg eu pe Ponta
Etichetat pe:

2 comentarii la „De ce îl înțeleg eu pe Ponta

 • 23 iunie 2015 la 22:41
  Legătură permanentă

  Nu e vorba de populism. Din partea mea, putea sa se duca si la un calugar shaolin sa se trateze, e treaba lui sa se trateze unde vrea.
  Ideea e ca el vrea sa faca ce vrea (si sa-si manifeste asa neincrederea in sistemul nostru medical), dar in acelasi timp pozeaza in aparatorul sistemului medical si incepe cu patetisme de genul „am mare incredere in medicii romani”.
  Plus, partea cu blocatul fluxului spitalului e gresita. Am facut practica la Elias mai demult. Se tot laudau cu faptul ca l-au tratat pe Iliescu pe vremuri. Am intrebat (deh, curios) si eu pe cineva care lucra acolo de mai multa vreme daca a blocat cu ceva spitalul cu ocazia aia. Raspunsul a fost ca „a avut rezerva lui si SPP-ul in fata si cam atat”. Si era presedinte pe vremea cand functia insemna mai mult (teoretic) ca azi.
  Oricum, nu-l forta nimic sa se opereze la Stat. Putea merge lejer la Privat, unde avea parte de mai multa intimitate si securitate.
  Oricum, e irelevant.
  Intr-un final e alegerea fiecaruia unde se opereaza.
  Dar daca se opereaza politicienii americani (vezi Kerry de curand) la ei in tara, francezii la ei in tara (vezi Sarkozy), nemtii la ei (vezi Schäuble) samd, iar ai nostri nu gasesc un spital demn de fundurile lor speciale… cred ca problema e la politicienii nostri, nu la spitalele noastre.

  Răspunde
  • 23 iunie 2015 la 23:12
   Legătură permanentă

   Am senzația totuși că se acordă prea multă atenție chestiei ăsteia. Mai multă decât în cazul lui Băsescu. iar eu spun asta ca băsistă declarată.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.