Lady Jessica, pisica domeniului idaho.ro, a fost destul de prezentă în ultima vreme pe acest blog, asta pentru că năzdrăvăniile domnișoarei mi s-au părut suficient de notabile pentru a le însemna aici. Ultima și cea mai gogonată a fost săritura de pe cuptorul cu microunde pe țeava de apă caldă din bucătărie și ruperea celei din urmă.

În ultima vreme s-a mai potolit, după o tabără de reeducare de aproximativ 2 săptămâni cu doi motani și un om care au reușit într-un mod miraculos să îi mai bage mințile în cap. Ba chiar când am luat-o deja se integrase, de unde tragem concluzia că metodele folosite de armată pentru a dresa bibanii funcționează și la animale.

În lumina celor prezentate mai sus și luând în considerare că domnișoara este în plină floare la cei aproximativ doi anișori ai săi, provocarea celor trei săptămâni de la Purina mi-a ridicat niște semne de întrebare, pentru că dietele Purina sunt gândite pentru a oferi un plus de energie fiarelor, de parcă a mea ar mai avea nevoie!

Cu inima strânsă, previzionând dărâmarea blocului, ba poate chiar a întregului Pantelimon, i-am pus Purina One Urinary Care în bol, am făcut o cruce largă și mi-am șoptit „Cu Domnu-nainte!”, fiindcă așa suntem noi ipocriții, ne adresăm Domnului doar când avem nevoie de el. Jessica mirosindu-mi frica, s-a decis că aceste boabe îi plac mai mult decât cele precedente și a înfulecat un bol în mult mai puțin timp decât i-ar fi luat cu celelalte boabe pe care le primea.

Cât despre energie? Acum s-a decis că mobila nu îi mai este suficientă și trebuie să exploreze înălțimile dulapului, frigiderului și chiar a tocului ușii din sufragerie!

Jessica pe dulap

Ba mai mult! De vreo trei zile îl angrenează și pe Canishu în mașinațiile ei de bestie pufoasă și în fiecare dimineață, vecinii de sub noi au parte un concert la 8 lăbuțe pe traseul dormitor – hol – sufragerie și viceversa până obosește Canishu, căci domnișoara are energie!

Și la final v-aș fi oferit o fotografie cu mândra înconjurată de Purina, dar bestia nu stă la poze când vreau eu, ci când dorește căprioara. Dar Canishu a acceptat să fie pozat cu condiția să îi dau și lui măcar 2-3 boabe că știe că nu are voie și tocmai dintr-aceea trebuie să fie de o mie de ori mai bune decât ale lui!

canishu vrea o boabă

Play Music - Asculta muzica online

Lady Jessica într-o provocare de trei săptămâni
Etichetat pe:        

2 comentarii la „Lady Jessica într-o provocare de trei săptămâni

 • 16 aprilie 2015 la 09:59
  Legătură permanentă

  Lady Jessica, noi te intelegem perfect si te invidiem. :D Iti dai seama ce mutre ar face mami noastra, daca trei pisici oricum pline de energie s-ar delecta (si) cu bobite de la Purina, pe langa minunatele pliculete de hrana umeda cu care ne rasfata de vreo trei ori pe saptamana?

  Răspunde
 • 16 aprilie 2015 la 12:06
  Legătură permanentă

  Domnisoara ne priveste de sus! De la inaltimea egoului ei… Perfect normal, de altfel!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.