și o tichie de mărgăritare chelului.

Pantelimonul este praf. Șoseaua în sine este bombardată de ani la rând, iar din 2013 s-au gândit onor autoritățile să modernizeze linia de tramvai. Și au modernizat-o de nu au terminat-o nici acum.

Tot ce ne mai trebuia? Un mall, tătică! Atât ne mai trebuia ca să punem Pantelimonul pe hartă, alături de Târgu Mureș, Satu Mare, Focșani și Sofia.

1970746_412016682267640_1876207483_n

Și știți ce? Mallul ăsta a fost construit în mai puțin timp decât i-a luat ditamai primăriei să repare o linie de tramvai!

Detalii la Radu.

Play Music - Asculta muzica online

Un mall pentru Pantelimon
Etichetat pe:

6 comentarii la „Un mall pentru Pantelimon

 • 3 februarie 2015 la 21:25
  Legătură permanentă

  E bun Mall-ul, locuri de munca, bani din taxe, etc. Decat niste blocuri intre blocuri e mai bine astfel. Se va repara si soseaua + linia de tramvai, va prospera zona si se va schimba tigania din zona.

  Răspunde
 • 15 aprilie 2015 la 15:14
  Legătură permanentă

  Mall-ul ala nu o sa fie numai pentru Pantelimon, ci si pentru Iancului, Muncii, Vatra Luminoasa etc, in asa fel incat eu o sa pot sa vad un film mai repede decat mi l-as descarca de pe net. Plus hypermarket la alegere si mai aproape. Deci, nu vad unde e problema cu mall-ul. Problema e cu linia de tramvai, lipsa de locuri de parcare si bulevardul dinamitat, daca tot e sa facem „awareness”.

  Răspunde
  • 15 aprilie 2015 la 16:48
   Legătură permanentă

   Dacă stăteai vreo două secunde să gândești fără a comenta pe lângă ți-ai fi dat seama că exact asta spuneam și eu. Că infrastructura pantelimoneză este praf.

   Răspunde
   • 17 aprilie 2015 la 13:57
    Legătură permanentă

    Sa zicem, dar de asemenea spui ca mall-ul ala nu e util acolo… lucru cu care eu nu sunt de acord, de unde si expirmarea opiniei. Nu inteleg de unde marele aer de superioritate din replica ta, comentariu „pe langa” ar fi fost daca ma apucam sa vorbesc despre iarba verde de pe pajistile din Dorohoi, sa zicem, daca or exista. Dar ce ne mai place sa ne dam destepti si sa „dam peste nas”.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.