Îmi place Uber, îmi place deși am nimerit și șoferi ciudați. Am nimerit unul care era mai „anarhist” și ura toate multinaționalele, „iar Uber ăștia, știți că sunt ai lui Google și au profit 50 miliarde de dolari!”.

Îmi place, dar mă simt vinovată de fiecare dată când chem o mașină și mă prezint cu Canishu, pentru că mi se pare corect față de șoferi să fie anunțați că vreau o mașină care acceptă căței. Nu-mi place că îi pun în fața faptului împlinit și ei tot ce spune este un „sigur că da, nicio problemă!”

Azi când am chemat un Uber, o Mazda ceva mai finuță, deși am luat canișul în brațe pentru că ploua, așadar era perfect uscat pe lăbuțe, tot mi-ar fi plăcut să știe șoferul dinainte, să nu pară surprins. Sigur, nu a comentat, dar mă întreb dacă nu și-ar fi dorit să mă refuze, în situația în care ar fi putut. Din discuția cu el, am aflat că nu există nimic menționat în politica lor referitor la animalele de companie, dar în situația în care un animal face mizerie în mașină, șoferii pot cere taxarea clientului. Tot e trebuie să facă este să aducă bonul de la spălătorie. Ceea ce mi se pare normal.

Din curiozitate am trimis un mail și acum aștept răspunsul oficial. Dacă îl primesc, revin cu un update.

PS: dacă nu aveți deja cont de uber, puteți folosi codul uberidaho și vom primi fiecare câte o calătorie gratuită în valoare de maxim 30 lei.

LE: am primit răspunsul Uber. Nu e ceea ce îmi doream.

Bună Corina,

Din păcate aceastp opțiune nu este momentan disponibilă nicăieri – poți însă suna sau trimite un mesaj șoferului imediat după ce comanda ta a fost acceptată, ca să îl anunți înainte să ajungă la tine.

Alexandra

Play Music - Asculta muzica online

O mică dilemă cu Uber
Etichetat pe:

8 comentarii la „O mică dilemă cu Uber

 • 22 iunie 2015 la 08:56
  Legătură permanentă

  Ba exista rating si pentru pasageri dar atata timp cat animalutul este tinut in brate sau este curat si nu face mizerie nu vad de ce ar comenta vreun sofer. Si inca ceva : pot refuza si cursa asdar daca ar fi fost atat de deranjat vreun sofer ar fi putut refuza cursa.

  Răspunde
  • 22 iunie 2015 la 10:23
   Legătură permanentă

   Canishu e cuminte și nu stă în brațe stă la picioare, cu lăbuțele pe mâna mea și cu capul pe geam.

   Răspunde
 • 23 iunie 2015 la 08:20
  Legătură permanentă

  Sa stii ca si pe Dante l-am luat cu Uber. Am facut comanda, iar apoi am sunat imediat soferul si am intrebat, i-am spus ca este cuminte, ca nu deranjeaza, ba i-am mentionat si ca am perie pentru par si scame ca sa sa nu existe neplaceri. In general si cu taxiul cand mergeam luam peria cu mine ca am dat peste tot felul de oameni…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.