Mie-mi place de Elefant sau mă rog, mi-a plăcut până a devenit campionul spamului de newslettere. Și bineînțeles, în loc să trimită un newsletter cu noua aplicație lansată, aflu de ea de pe bloguri, pentru că așa e frumos. Bine, nu orice blog, că vorbim de Kapra.

Oricum, să îi aplaudăm pentru idee, că știm cu toții că pădurile sunt omorâte pentru hârtie, fie ea igienică sau velină, iar eu deși îi apreciez pe cei care își pictează nevoia de carte cu expresii precum „să simt mirosul de hârtie” sau „să aud sunetul filelor”, am ajuns la concluzia că varianta electronică e mai ușoară, mai rapidă și nici nu consumă spațiu. Da, da, un om fără o carte în casă este un om fără suflet. Verifică-mi tableta și phableta, te rog frumos!

Să ne întoarcem la Elefant, care au lansat o aplicație în care fiecare fotografie a unui copac îți aduce un ebook direct în telefon.
Am ieșit în curtea biroului, am pozat un liliac mic și am primit The Advancement of Learning de Francis Bacon.

Screenshot_1

Aflu că poți fotografia mai mulți copaci și poți primi mai multe cărți și până la urmă nu e un lucru rău că poate nu toată lumea apreciază autori precum Bacon și nimeresc la loterie și ceva mai lejer.

Descărcați cu încredere aplicația (Android și iOS) și fotografiați copaci!

Play Music - Asculta muzica online

Read a tree de la Elefant
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.