După multe încercări eșuate sau anulate, am reușit în acest week-end să tund fiara pufoasă cunoscută în lume drept Canishu.

Procesul de tundere al bestiei este un pic mai complex deoarece presupune: dus caniș la coafor, lăsat caniș la coafor și băut o bere sau cafea pe undeva prin zonă. Dacă mă simte în apropiere face ca ca toți dracii pentru că este răsfățat, dacă dispar complet din decor, e cuminte și poate fi tuns într-un mod omenesc.

Întreaga sa viață Canishu a fost tuns de către Mari, de la Tropical Vet, dar Mari are un program ciudat, doar în timpul săptămânii și doar la ore inumane, de la 9 la 14.00, ceea ce prezintă o problemă pentru canișii cu stăpâne care muncesc.

Sâmbătă eram chitită să îl tund pe mândru și un prieten mi-a zis de cei de la salonul de la Iancului, i-am sunat pe la 10.00 și am găsit un loc liber după-amiaza.

Astfel la ora 18.30 l-am dus la salonul de frizerie canină de pe Iancului, nr. 5, undeva în spatele poștei, într-o magazie recondiționată care arată foarte bine.

Au prețuri decente și sper, sper! din tot sufletul meu că nu vor falimenta, pentru că este foarte greu să găsesc pe cineva care să-mi tundă câinele fără a mi-l umple de tăieturi. Plus că acum a fost prima dată când l-am primit și pudrat cu pudră de bebeluși.

Avem un extreme makeover before&after.

Play Music - Asculta muzica online

Salon de coafură pentru căței pe Iancului
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.