Din 2013 tot scriu despre Coursera pe acest blog, pentru că mi se pare că este una dintre cele mai mișto unelte pe care le poți găsi online.

Pentru romanul de rând accesul la profesori de la Wharton, Vanderbilt sau Duke pare imposibil. Dar cu ajutorul Coursera poți învața de la cei mai buni. Când am urmat cursul de Gamification, susținut de Kevin Werbach mi-am dat seama că este o oportunitate pe care niciodată nu as fi avut-o fără o conexiune la internet.

De atunci urmăresc Coursera pentru a vedea ce cursuri mai au și ieri am aflat că au lansat un curs de specializare în Digital Marketing. Pentru 480 de dolari poți studia și te poți specializa în marketing digital, primind și un certificat la finalizarea celor șase cursuri.

Dacă 480 de dolari vi se par prea mult, puteți opta pentru varianta în care să urmați cursurile fără a primi certificatul, ci doar o diplomă.

Pentru studenți, dar și pentru cei care doresc să urmeze o carieră în social media mi se pare o opțiune foarte bună. Eu deja m-am înscris la primul curs pentru că sunt curioasă cum este și sunt sigură că mai este loc de învățat.

Play Music - Asculta muzica online

Specializare în digital de la Coursera
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.