Vineri seara, în loc să mă duc acasă la familia mea pufoasă, am fost deturnată din drumul spre casă pentru a testa cele mai Tex-Mex coaste din București.

Toate acestea pentru că Restaurantul Palace Pub s-a transformat în Suzana Ribs&Wings și servesc doar produse Tex-Mex.

Eu știu bine că gusturile sunt ceva subiectiv, deci nu voi spune că sunt cele mai bune din România, pentru că nu am testat toate restaurantele din România, dar pot spune că ei sunt primii care ofera o experiență texană. Chiar de la intrare.

suzana_ribs1

Pentru că știu că eu nu am dreptate tot timpul, am pentru cititorii de idaho 4 vouchere. Le voi oferi cuiva care vrea să își scoată încă 3 prieteni în oraș. Tot ce trebuie să faceți e să explicați care este imaginea care reprezintă pentru voi Vestul Sălbatic. Eu înclin între Marlboro Man și John Wayne. Comentați și mâine decid cine primește vouherele care sunt valabile până pe 3 decembrie, deci trebuie să ne grăbim!

Câteva poze pentru inspirație.

Play Music - Asculta muzica online

Suzana Ribs&Wings – Tex-Mex ca la mama lor din Vestul Sălbatic
Etichetat pe:

3 comentarii la „Suzana Ribs&Wings – Tex-Mex ca la mama lor din Vestul Sălbatic

 • 23 noiembrie 2015 la 15:11
  Legătură permanentă

  Cred ca cea mai reprezentativa imagine pentru Vestul Salbatic este gramada de ciulini rotunda ce „zburda” in bataia vantului de colo-colo, dand senzatia de…salbaticie.

  Daca imaginile cu cowboy, cirezi intregi de vite si pistolari ma duc cu gandul mai mult la Texas (chiar si in prezent), nimic nu spune mai bine Vestul Salbatic decat ciulinele purtat de vand intre doua culmi muntoase.

  Răspunde
 • 23 noiembrie 2015 la 21:15
  Legătură permanentă

  Primul meu gând se îndreaptă către serialul Bonanza. Dar imaginea Vestului Sălbatic este mâna dusă cu rapiditate la pistol și apoi acesta, îndreptat spre adversar. Și un șarpe cu clopoței care șuieră amenințător pe lângă cizmele tradiționale.

  Răspunde
 • 25 noiembrie 2015 la 22:06
  Legătură permanentă

  Clint Eastwood în ” The Good, the bad and the ugly ” ( el cu poncho-ul pe umeri ) cu coloana sonoră aferentă ( ca să fie atmosfera completă ).

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.