Pentru că nu voiam să stric articolul despre Ant-Man, care mi-a plăcut foarte mult, m-am decis să scriu separat despre experiența 4DX.

M-am uitat pe net, am mai verificat încă o dată și toți bloggerii și toate articolele despre 4Dx uită să menționeze niște lucruri foarte interesante. La naiba! Nici măcar pe site-ul CinemaCity nu sunt evidențiate aceste detalii destul de importante.

Aici vorbesc despre restricțiile 4DX, care sunt destul de multe.

restrictii_4dx

Dacă aș fi știut dinainte că vizionarea unui film 4DX presupune un risc pentru coloana mea, nu aș fi ales să văd filmul așa. Probabil că amicii mei m-ar fi urât, unul dintre ei s-ar fi smiorcăit precum un copil de 7 ani, dar aș fi preferat un 3D cinstit.

Așa, m-am aflat pusă în fața faptului împlinit, așezată pe scaun, cu popcornul în mână. Atunci am aflat că „Din motive de siguranță și pentru a preveni consecințe nedorite ori inconveniente de orice natură, nu aveți voie să intrați în sală dacă suferiți de probleme ale sistemului locomotor, în special ale coloanei vertebrale”. Am ales să rămân și recunosc că m-a durut spatele după.

Clar, vina a fost a mea că nu m-am informat mai bine, dar nici nu mi-au fost oferite ușor informațiile. Pe site-ul CinemaCity, trebuie să recunosc, au pus un png atât de mare, 8268×11811 px (pentru cunoscatori are 97,7 MEGAPIXELI), că nici un browser nu vrea să-l deschidă. Am folosit linkul lor, nu vă speriați dacă nu se deschide. Ca să îl citez pe un prieten „NICI LA TIPOGRAFIE NU LUCRĂM CU AȘA CEVA”. Dacă te duce capul, îi dai save as, dar acum toți trebuie să dezgropăm internetul pentru a afla detaliile acestea?

Este atât de greu să ai detaliile acestea menționate într-un mod ușor de accesat, astfel încât să nu ai surpriza că ai platit aproape 50 lei pentru o experiență pe care nu o poți avea din motive medicale?

Pentru că nu îmi place să mă plâng doar pe blog, am încercat să trimit un mesaj celor de la Cinema City, dar din păcate au probleme cu site-ul. Dacă ar fi funcționat formularul de contact, sunt convinsă că mi-ar fi răspuns pe mail, așa am fost obligată să le trimit un mesaj pe facebook. Până remediază ei această problemă, am micșorat Regulamentul vizitatorului sălii de cinematograf 4DX astfel încât poate fi citit de orice doritor.

LATER EDIT: în urma mesajului pe care l-am trimis pe facebook către cei de la Cinemacity, pngul uriaș a fost transformat într-un pdf care poate accesat chiar si de pe mobil.

Play Music - Asculta muzica online

Ce trebuie să știi înainte de a-ți rezerva un loc la Cinema 4DX
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.