Poate m-am plimbat prea mult prin Europa de Vest, poate sunt subiectivă că am trăit cu un câine în casă toată viața mea, dar mie mi se pare normal să ies în oraș cu câinele după mine.

Dacă în timpul verii este ușor că te duci la o terasă și gata, ai scăpat de problemă, când vine iarna situația se complică și e greu să găsești un loc unde poți să îți iei sufletul pereche canin după tine.

Așadar, am trei locuri unde pot să îmi iau Canishu după mine când ies în oraș.

 1. Nargila – restaurant cu specific arăbesc, mâncare bună, Holsten nefiltrată, muzică proastă și tare. Dar acceptă căței. Canishu salivează doar gândidu-se la hummusul cu vită de acolo. Plus că a primit o mare caserolă plină de apă să își ostoiască setea după vită.
 2. Cafe Verona – pet friendly și vara și iarna, nu am testat mâncarea și nici apa, dar ospătarii păreau relaxați la vederea Canishului
 3. Epic Bar – am fost acolo fără Canish, cândva prin vară, dar de curând am aflat că sunt foarte pet friendly, ba chiar când am postat pe facebook, mi-au răspuns că mă așteaptă, poate îi testăm pâna la sfârșitul anului.
 4. Mai știți locuri prin București? Canishu vrea să le testeze mai ales că are ham mov-roz de gheuiț și trebuie să îl scoată în lume.

  canish_gheiut

  Și pentru cei care au ceva de comentat despre câinii în localuri, să știți că și eu am ceva de comentat despre copii în localuri, diferența e că Blacky stă cuminte sub masă.

  Play Music - Asculta muzica online

  Trei locuri unde poți merge cu câinele
  Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.