Săptămâna trecută scriam despre impresia pe care mi-au lăsat-o de Black Friday campaniile Emag și Evomag. Având două produse in minte, am renunțat ușor. Abia zilele astea mi-am dat seama că mai avem fix o lună până la Crăciun și că am o listă kilometrică de cadouri pe care trebuie să le iau. Și eu am ratat Black Friday-ul!

Bine, am ratat Black Friday de România, adevăratul BF este astăzi și cei de la BRD au făcut o listă de produse bancare pe care le oferă la reducere, exclusiv online și doar în perioada 27 – 29 noiembrie.

BFBRD

Am aruncat un ochi pe site-ul lor și am văzut că au produse pentru toată lumea. Evident, eu mi-aș lua Cardul a la Carte pe care aș pune o poză cu Canishu și Domnișoara Jessica. Un depozit la termen cu o dobândă crescută cu 0.5 puncte și dacă aș avea un start-up aș încerca Pachetul Profit Pro. Iar pentru cardul a la Carte ar merge și un MyBRD Net gratuit :)

Perioada ce urmează va fi grea pentru finanțele oricui. Vrem să cumpărăm cadouri tuturor, să luăm și porc și sarmale și cozonaci și dacă se poate vrem să plecăm și pe pârtie. Plus ținuta de Revelion și ieșirile în oraș.

De aceea, prefer să profit de oportunitățile smart ce nu trebuie ratate.

Play Music - Asculta muzica online

Un Black Friday smart cu BRD
Etichetat pe:

Un comentariu la „Un Black Friday smart cu BRD

  • 29 noiembrie 2015 la 04:36
    Legătură permanentă

    Angajații BRD se întrec în prostie și nesimțire cu cei ai BCR. Cu toate astea trebuie sa le facă și lor cineva reclama.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.