Săptămâna trecuta s-a deschis un nou Centru al Fericii în zona Bulevardului Decebal. Recunosc de la bun început că atunci când am mers la eveniment, am mers un pic forțată și m-am plâns tot drumul că eu nu cred în fericirea asta pe care o vrea toată lumea.

Ajunsă acolo, mi-am dat seama despre ce este vorba cu acest centru. Este „un mediu inspirațional și echilibrat de suport pentru transformarea, dezvoltarea și împlinirea personală a oamenilor.” Mai precis, Centrul Fericirii oferă servicii pentru trup și minte – coaching, psihoterapie, nutriție, kinetoterapie, biorezonanță magnetică, antrenamente sportive și remodelare corporală. Combinate pot duce la o stare de echilibru pe are o putem numi „fericire”.

Cei de la Centrul Fericirii mi-au oferit un voucher în valoare de 100 lei pentru unul dintre cititorii idaho.ro cu care poate achiziționa unul dintre pachetele de mai jos. Așa că facem concurs!

12185784_10204803501639424_857515954_o

Pentru că vreau să mențin concursul în sfera fericirii, pentru a participa trebuie să răspundeți la întrebarea ce înseamnă fericirea pentru voi? Aștept răspunsurile voastre în comentarii începând de acum până pe 28 octombrie, când cu ajutorul Random.org vom afla cine primește voucherul.

Succes și blow my mind.

Play Music - Asculta muzica online

Un Centru al Fericirii pe Decebal
Etichetat pe:    

Un comentariu la „Un Centru al Fericirii pe Decebal

  • 26 octombrie 2015 la 15:13
    Legătură permanentă

    Fericire inseamna sa zambesti cand te trezesti dimineata, pentru ca pur si simplu asa simti. Fericirea este o stare, o emotie care iti umple tot corpul. Si cel mai frumos este ca se vede si din exterior pentru cei care au ochi sa observe :)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.