Care e niciuna. Rușii le zic cosmonauți, americanii le zic astronauți, noi le zicem și-și.

Și mâine, de la ora 18.00 vom avea ocazia să vedem 12 astronauți la Biblioteca Centrală. Îi putem întreba cum e cu erecția în spațiu, cum e să te duci la baie în spațiu și la final, dacă ne mai suportă după ce am pus cele mai tâmpite întrebări, le putem cere și niște autografe.

Tot mâinede la ora 16.00 Astroclubul București alături de Tipro au o expoziție de fotografii Anaglyph din spațiu, pentru care au si ochelarii 3D necesari. Eu îi voi lurkui pe cei de la Astroclub, că m-am decis că vreau să particip și la cursurile lor. Apropos, am înțeles că cel mai ușor mod de-ai enerva pe cei pasionați de astronomie este să-i întrebi ce zodie sunt. Efect garantat. Am încercat.

Tot cei de la Astroclubul București vor avea mai mutle echipamente cu care ne putem uita chiar la soare și bănuiesc că tipii aceia pot fi trollați ușor. Recomand gluma cu zodia, dar puteți broda pe margini cu Casa lui Iisus sau pământul este plat.

Toate detaliile despre Astro Fest sunt aici și ne vedem acolo cu canish cu tot.

Play Music - Asculta muzica online

Pe 14 mai aflăm diferența dintre cosmonaut și astronaut
Etichetat pe:        

2 comentarii la „Pe 14 mai aflăm diferența dintre cosmonaut și astronaut

  • 13 mai 2016 la 18:47
    Legătură permanentă

    Diferența este ca rușii au inventat cuvântul cosmonaut pentru ca ei au fost primii care au ajuns in spatiu. In replica, americanii folosesc astronaut pentru ca ei au mers mai departe – ei au pus piciorul pe astre, deci au fost mai ceva ca rușii :) bătălia dintre ei se ducea si la nivel de PR, firește.
    Firește, bea Vacaroiu de la colțul blocului ii bate pe toti, ca dupa o dușcă isi ia zborul unde vrea el!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.