Ieri, toată ziua mi-am înnebunit colegii din birou explicându-le cum plec eu la 6, îmi iau niște bere și mă voi juca Civ VI și totul va fi minunat și superb și un weekend memorabil.
Și am rupt poarta la 6 fix special ca să ajung cât mai repede acasă. La 7 jumate deschideam Civul și mă jucam. La 8 a trebuit să iau o pauză, mă dureau ochii. Până acum nu am reușit să termin un joc pentru că pauzele lungi și dese se pare că sunt cheia marilor succese.

Grafica a fost făcută, bănuiesc, pentru piloti și sharp shooters, nicidecum pentru utilizatorul de rând. Și nu că mi-ar plăcea să reîntăresc clișee, dar în general, ăștia jucătorii, gamerii, sunt ochelariști. Se pare că dânsa, grafica, e foarte apreciată pe interneți, doar că nu pricep cine sunt băieții ăștia care o apreciază, că pe mine m-a convins să mă programez din nou la consult oftalmologic.

Da, îmi place coloana sonoră, îmi place vocea lui Sean Bean, chiar dacă unii se întrebau dacă jocul moare repede, însă mi se pare obositor. Îmi place că workerii sunt builderi și au doar 3 construcții la dispoziție. Îmi place cum World wonders sunt frumos animate la finalizare, dar nu am reușit să trec de perioada medievală pentru că mă opresc tot timpul să îmi odihnesc ochii.

Nu, nu îmi place desenul ăsta cartoonish, nu mi se pare la fel de elegant ca V.

Sper, din nimicnicia inimii mele că vor face ceva, iar eu mă voi încăpățâna weekendul ăsta să termin MĂCAR un joc, pentru că am fost prea excitată de apariția jocului ca să nu termin măcar unul azi. Pentru că îmi place și pentru că oricum mi-am promis că nu mai ies în oraș până la primăvară și îmi trebuie ceva să îmi ocupe weekendurile.

În rest, dacă vreți reviewuri serioase, pentru asta sunt blogurile de gameri.

PS: nu mi-a plăcut nici gâlma lui Steam cu 32.99 bundle de joc + steam controller care nu puteau fi cumpărate, iar acum e 92.98.

Play Music - Asculta muzica online
Mai așteaptă puțin până îți iei Civ VI

3 comentarii la „Mai așteaptă puțin până îți iei Civ VI

  • 23 octombrie 2016 la 11:34
    Legătură permanentă

    Ohhh sunday gamers…. Toate jocurile AAA se cumpara dupa primul poate chiar al doilea update mare. Dlc-urile nu se pun :)
    Si daca n-ai incercat EU4 n-ai idee ce-nseamna ochi obositi de interfata supra-aglomerata care foloseste un elegant font de 10

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.