Urmăresc in jur de o sută de bloguri românești și încă vreo sută de prin afară, toate pe feedly și încerc să le țin sub control cât de cât. Pe cele românești le verific zilnic, pe cele străine le iau pe diagonală să văd ce îmi atrage atenția.

Printre blogurile românești pe care le citesc cu religiozitate se află Despre Operă, un blog foarte bun dacă vrei să știi ce se mai petrece prin lumea muzicii. Citiți pagina Despre, o să aflați că muzica „easta nu poate fi înțeleasă dacă e ascultată în timp ce citim un roman, sau un ziar. Ideal este să găsiți timp pentru a o asculta în exclusivitate. Ea cere un efort intelectual.”

Zilele trecute, am citit despre La Traviata, care va avea 4 spectacole la Opera Română și petru care Despre Operă propune o avancronică mai altfel. O bandă desenată pentru cei care nu știu acest spectacol, mie însă mi se pare foarte potrivită pentru copii.

La traviata BD

La traviata BD

La traviata BD

La traviata BD

La traviata BD

Încă se mai găsesc bilete pentru spectacolele din 29 și 30 ianuarie și aici puteți citi cronica spectacolului de pe 16 ianuarie.

Play Music - Asculta muzica online

Bandă desenată cu La Traviata
Etichetat pe:

Un comentariu la „Bandă desenată cu La Traviata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.