Nu am mai scris pe blogul ăsta despre diete de vreo 2 ani sănătoși, dar viața trece, ne prinde din urmă și sari de la 57 de kile la 63 și trebuie să faci ceva că nu te mai suporți. Și nu vorbesc de fustițe scurte sau de pantaloni mulați, ci de faptul că fiecare kilogram în plus este o povară pentru coloană, picioare și inimă.

De aia mi-am zis că trebuie să fac ceva, pentru că mă deranjează să îmi simt burta când dorm pe-o parte cu piciorul tras la piept și pentru că nu mai vreau să mă doară spatele și de la kilogramele în plus. Să se rezume la hernia lui de disc.

Așadar, m-am decis să mă apuc de dietă și nu orice fel de dietă, ci de dieta ketogenică, de care auzisem mai multe, dar nu știam cum să o apuc, așa că Cetin mi-a prezentat-o pe Cristina cu care am început o lungă discuție despre diete, ce mănânc și ce nu și ce îmi place să mănânc. Spre exemplu, eu nu prea mănânc fructe, decât foarte rar. Nu mă dau în vânt după dulciuri, decât foarte rar și dacă îmi dai cărniță și lactate sunt fericită.

Astfel, Cristina mi-a creat un meniu pentru o săptămână, prima săptămână, atât de mișto că îmi ploua în gură în timp ce îl citeam. Și e sățios, vă zic!

Uite meniul meu de azi. Da, e fără mic dejun pentru că eu nu mănânc mic dejun. Este alegerea mea pe care Cristina a respectat-o.

dieta

Și vă zic că nu am mâncat baby spinach, că nu mai avea și ăla unde să intre, chiar dacă erau doar 60 de grame! Singura problemă este lipsa completă a zahărului. Că nimic nu mă jenează mai tare decât cafeaua fără un pic de zahăr și indulcitorii. Nu îi suport. Am pitici pe creieri și consider că îndulcitorul nu e sănătos, ba aș risca să cred că e mai nesănătos decât zahărul. Dar am negociat la sânge cu Cristina și acum am voie o jumătate de pliculeț la o cafea.

Anyway, sunt curioasă cum e viața keto. Până acum nu mă deranjează deloc, mai puțin șef-miu care a adus de dimineață prostii de la Ana Pan.

PS: mă bag la concurs împotriva Lunei. Cine dă mai jos kilogramele primește slăbit.

Play Music - Asculta muzica online

Din nou la dietă
Etichetat pe:

10 comentarii la „Din nou la dietă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.