Știu că preferăm varianta în care țipăm „FĂCĂTURĂ!” de fiecare dată când avem ocazia. Ni se trage din comunism, zic eu, când umblau povești despre copii răpiți pentru organe și Ceaușescu care își făcea transfuzii cu sânge de bebeluș.

Știu că nici nu prea avem la-ndemână mecanismele necesare să facem diferența între știri și gunoi, d-aia dăm share la Expunere.com și altă bălării.

Știu toate astea, dar nu pot să nu mă întreb.

Dacă tot timpul avem impresia că agenturile ne lucrează, nu credeți că patronul de la Hexi era matrășit mai inteligent? Într-un mod care să nu lase loc confuziilor? O sinucidere curată? Un tată îndurerat care să îi dea o piatră în cap? Un mic linșaj într-o alee întunecoasă? Mă rog, idei mai bune care să le nu dea impresia românilor că a fost redus la tăcere?

Câteodată coincidențele sunt doar coincidențe.

Play Music - Asculta muzica online

O întrebare despre Hexi

7 comentarii la „O întrebare despre Hexi

 • 23 mai 2016 la 09:29
  Legătură permanentă

  stii la ce ma gandesc? oamenii in conditii de stres se comporta „defect”, poate chiar a fost un accident real.

  Răspunde
 • 23 mai 2016 la 09:35
  Legătură permanentă

  Un linșaj discret sau un părinte îndurerat ar însemna niște anchete care să caute un vinovat cu nume și prenume. Așa, e doar un accident, mult mai ușor de „concluzionat”.

  Răspunde
 • 23 mai 2016 la 09:36
  Legătură permanentă

  Și dacă n-a fost sinucis deloc ci doar i s-a aranjat o dispariție convenabilă din spațiul cotidian ? Pentru că la mine „urlă” mai mult beculețele când văd în lista de coincidențe faptul că era complet desfigurat și că a fost recunoscut după haine și acte.
  Este cel mai convenabil mod de a-l scoate din scenă. Un accident de mașină pe un drum mai lăturalnic cu un cadavru suficient de desfigurat ca să pară el dar cu restul detaliilor suficient de întregi încât să poată fi recunoscut (mașină, haină, acte). Well ?

  Răspunde
 • 23 mai 2016 la 11:02
  Legătură permanentă

  Eu le acord băieților de la servicii mai mult credit și nu cred că sunt proști.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.