Burgerii sunt mișto, sunt o masă completă. Într-un burger găsești toți nutrienții de care ai nevoie pentru a-ți acoperi necesarul caloric al unei mese și pe deasupra sunt extrem de gustoși. Dacă nimerești un loc unde se fac burgeri buni, evident.

Dar sunt mari și te murdărești și mie îmi trebuie o colecție de șervețele pentru a nu arăta ca un mic monstru după ce am mâncat un burger cinstit.

Zilele trecute am fost până la Aria Gourmet Burger să testez burgerul cu ananas murat și în timp ce degustam bunătatea, mă gândeam că trebuie să existe pe lumea asta un clip care să mă învețe cum să mănânc burger.

Oamenii de știință mi-au sărit în ajutor și am găsit acest articol unde se explică foarte clar cum trebuie manipulat un burger pentru a nu mai face mizerie.

PS: Thai Chicken ăla e demențial, din cauza și datorită ananasului murat. Vă jur, m-am îndrăgostit.

thai_chicken_burger

Play Music - Asculta muzica online

Cum se mănâncă un burger
Etichetat pe:    

7 comentarii la „Cum se mănâncă un burger

 • 23 martie 2016 la 12:24
  Legătură permanentă

  Ptiu ca numai mainila ca la pian nu le tineam pe burger. Eu ma chinuiam sa il tin cu hartia… Trebuie sa incercam faza cu degetele la un burger cu ananas murat!

  Răspunde
 • 23 martie 2016 la 12:55
  Legătură permanentă

  Nu ştiu ce să zic. Sunt convinsă că merge la un hamburger de dimensiunile celui din clip, dar sunt câteva localuri care-ţi servesc o monstruozitate de burger de nu ştii care pe care va mânca. În calitate de muiere cu mâini mici, cred că ies mai câştigată dacă tapetez burgerul cu şerveţele, cât să nu-mi cada nimic. Chiar şi cu riscul de mânca hârtie :(

  Răspunde
 • 23 martie 2016 la 14:28
  Legătură permanentă

  Sunt amuzante exemplele ‘asa nu’ de la începutul clipului. Sunt clasice pentru show-urile tip teleshopping. :)
  Am o recomandare de adăugat. Eu folosesc un șervețel ca o băscuța ca sa ma asigur ca nu-mi cade conținutul. La Burger King (plecați din Ro acum ceva vreme) whopper-ii se serveau ambalati în astfel de băscuțe din folie de plastic.
  Pofta!

  Răspunde
 • Pingback:Cum se mănâncă un burger – detalii – Idaho scris de Corina Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.