Dacă există ceva care îmi strânge stomacul și simt cum îmi crește tensiunea instantaneu, atunci sunt cei care promovează medicamentele minune. Sarea de lămâie cu bicarbonat, propolisul, rădăcina de pătrățică roșie, toate alea care scapă de chelie, păr, cancer și piciorul atletului doar dacă iei o picătură dimineața pe stomacul gol și stai pe partea dreaptă.
Ca persoană care a văzut ce poate face cancerul dintr-un om normal, care a urmat tratamentul așa cum trebuie, mizeriile astea aruncate pe geam care îi îndeamnă pe oameni să se trateze de cancer cu coadă de lingură de lemn mă jignesc cel mai tare. Nu mă deranjează, nu mă incomodează, mă jignesc de-a dreptul.

Tocmai de aceea când m-am apucat să caut bicarbonat pe net, pentru că îl folosesc prin casă: în frigider, în litiera pufoasei și pe la curățenie și am dat peste siteul Naturisti.ro și am văzut cum prezintă o pungă de bicarbonat mi-a crescut așa de tare tensiunea intraoculară că am văzut în ceață.

naturisti

Cel mai ieftin fuckin’ remediu natural pentru cancer, bolile infectioase si nu numai!

Inițial nu știam ce să fac și am întrebat pe facebook, iar recomandarea a fost să îi reclam la ANPC. Și pentru că pe site nu puteam pentru că nu am cumpărat nimic de la ei și nici nu o voi face vreodată, am sunat la ANPC azi la 0219551 și le-am zis ce vreau să fac.

Cucoana care mi-a răspuns a fost foarte drăguță, m-a întrebat de unde este agentul economic și văzând că este din Cluj mi-a dat adresa de email a celor din Cluj.

Așadar, dacă vreți să curățați internetul de măcar o prostie, vă invit să îi reclamați pe cei de la Naturiști.ro pe adresa reclamatii.cluj@anpc.ro. Linkul produsului magic este acesta: http://www.naturisti.ro/cumpara/bicarbonat-de-sodiu-alimentar-fara-aluminiu-500g-6871538, iar voi puteți trimite un mail cu printscreenul și doleanța voastră. Eu zic că acela este un mesaj fals care promovează un produs ca fiind panaceu, iar panaceele știm deja că nu există.

Play Music - Asculta muzica online

Medicamente minune care trebuie să dispară

5 comentarii la „Medicamente minune care trebuie să dispară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.