Mie îmi place de Farmec. Îmi place că e o companie românească. Îmi place că produc cosmetice de zeci de ani de zile. Îmi place că au o istorie și îmi place că încă mai fac Doina, care e deja brand național și e mai bătrână decât mulți dintre noi. De fapt, Doina are o suită de întrebuințări în afara celei clasice de demachiant. Aici am făcut o listă.

Îmi place și că au învins în lupta cu Anaful care o luase razna prin 2014 și le dăduse amendă de țâșpe milioane de euro pentru alcoolul pe care îl foloseau în niște produse.

Și pentru că îmi place brandul Farmec și produsele sale, imaginați-vă dragi cititori că îmi cumpăr produsele și mai mult decât atât! pe unele le folosesc zilnic.

farmec

1. Deodorantul Gerovital H3 – de când l-au lansat acum vreo 2-3 ani, îl folosesc aproape exclusiv. Aproape, că mi se întâmplă să se mai termine și până îmi iau altul mă descurc cu ce am prin casă. Plus că au varianta asta micuță de 40 ml, care e perfectă de aruncat în geantă sau de luat într-o excursie.

2. Crema lift hidratantă Gerovital H3 Evolution – am nimerit-o printr-o întâmplare și îmi place că are factor de protecție FP 15, scrie pe crema mea, 10 pe site-ul lor, zicem un 12.5 să fie medie. Pe deasupra intră repede în piele și miroase a curat.

3. Crema CC gama Happiness – exact ce vreau eu de la un CC cream, acoperă suficient de bine, miroase plăcut, are un preț super bun și sprijin economia românească.

4. Crema de mâini și unghii cu Argan Farmec Natural – am cumpărat-o din Kaufland pentru că m-a mâncat în cur să folosesc produsele Triumf fără mănuși și aveam o piele pe mâini cu care aș fi putut lejer să smirgheluiesc pereții în sufragerie. 7 lei și stă pe birou, exact lângă laptop ca să o văd și să o folosesc măcar o dată pe zi. Sincer? De când o folosesc mi se vindecă mai repede și zgârieturile de mâță de pe mâini.

Astea-s preferatele mele și alea pe care le folosesc zilnic, că așa mai am și altele prin casă, Sfânta Doina, șampon și tratament, niște prostii de unghii… Dacă mă scuturi, numai de farmece dai.

Play Music - Asculta muzica online

Niște produse Farmec fără de care nu aș putea funcționa
Etichetat pe:

Un comentariu la „Niște produse Farmec fără de care nu aș putea funcționa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.