Nu mă uit la TV, toată discuția despre A3 o privesc din afară. Dacă aș avea TV nu m-aș uita la A3 pentru că nu îmi place. Consider că lucrurile sunt simple, nu îți place, nu te uiți și discuția se încheie în acest punct.
Nu cred că A3 ar trebui să dispară, cred că ar avea nevoie de o reformare internă, un reboot în urma căruia să își schimbe viziunea. Mai cred, de asemenea, că pe lângă portstindardele precum Oana Stancu, Mihai Gâdea, Dana Grecu sau Mircea Badea, sunt o căruță de oameni care își fac treaba cum trebuie și care nu trebuiesc puși la zidul infamiei. Un cameraman, un editor sau femeia de serviciu nu au nicio treabă cu linia trasată de la centru. Și trebuie să respectăm oamenii pentru că muncesc. Nu trăim într-o societate organizată pe caste ca să îi privim în jos doar pentru că lucrează la A3.

Înțeleg dorința de a trage de mânecă pe cei care susțin sau își asociază imaginea cu discursul agresiv, de multe ori toxic al celor pe care i-am menționat mai sus. Îți dă o stare de bine să te poți simți superior și face bine la pipotă.

Ce nu pot înțelege este nevoia de a țipa „dreptatea mea este mai mare și mai tare decât dreptatea ta”. Asta fac acum cei de la Obey Antena3.

Derapajele, toxicitatea pentru care acuzăm Antena3 sunt aplicate chiar de cei care doresc să atragă atenția companiilor că nu ar trebui să se asocieze cu A3.

M-am uitat pe pagina care vrea să educe și văd că fac aproape la fel ca cei pe care îi acuză. Un fel de fighting fire with fire din care nu putem atrage decât mai multă ură.

Am găsit câteva exemple de postări care sunt un fel de „Băsescu e chior”, dar inversate.

ObeyA3_Nurofen

ObeyA3_Ursus

ObeyA3_Alpha

ObeyA3_Timisoreana

Consider că în acest moment discursul pe care îl putem aborda este unul rațional, lipsit de emoții, pentru a nu duce mai departe văpaia sentimentelor. Nu înțeleg nevoia de-i înjura pe Stancu, Badea sau Gâdea. Nu aduce nimic bun în discuție și doar alimentează ura. Și mai ales, le dă ocazia să pară victime.

Cred că trebuie atrasă atenția brandurilor, am dat like paginii Obey Antena3, dar nu cred că discursul abordat de aceasta trebuie să fie același cu al anteniștilor, că atunci nu am făcut nimic.

Și mai cred că brandurile au dreptul să zică:

Sunt Zuzu si exist de peste un deceniu pentru TOTI consumatorii romani, indiferent de culoarea politica, de preferintele sportive, de apartenenta religioasa sau culturala, de optiunile media, de varsta, de inaltime, de greutate, de venituri. Sunt Zuzu si nu sustin nici ura, nici razboaiele, indiferent de formele pe care le imbraca, pentru ca stiu ca distrug, dezbina si dezumanizeaza. Sunt Zuzu si, ca multe alte brand-uri nationale, imi pretuiesc consumatorii si le multumesc pentru sprijinul de ieri, de azi si dintotdeauna!

Play Music - Asculta muzica online

Obey Antena3 este tot un fel de A3

4 comentarii la „Obey Antena3 este tot un fel de A3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.