1200-536px

Că avem o țară plină de imbecili știm deja, că altfel nu ar fi ieșit Negoiță cu 69,30% din voturi. Dar din când în când unul simte nevoia să exceleze în prostie. Să fie pe podium, că na, dacă nu ai mentalitate de învingător ajungi măturător sau deputat de Ilfov. Și între noi fie vorba, meseria de măturător mi se pare mult mai onorabilă decât aia de deputat. Da, știu, poate veți zice că nu există meseria de deputat, dar atunci vă voi arăta câteva lepre care toată viața au frecat-o pe doamna pulă pe un loc călduț și politic. Și pot începe cu Domnul Orban.

Ei bine, câștigătorul premiului cu clopoței din această vară este domnul Ninel Peia, nume predestinat învingătorilor care s-a decis că „sentimentul că pot lua propriile decizii” nu trebuie insuflat copiilor de mici că după aia încep să își pună întrebări și îs mai greu de ghidat pe calea cea bună.

Și prostiile pe care le servește fără lămâie la ‘mnealui pe pagină îmi amintesc de o discuție pe care am avut-o acum o mie de ani cu un preot, care more or less zicea că religia trebuie predată copiilor de mici, când au mintea necoaptă și duhul sfânt îi poate penetra mai bine.

Și ce mă amuză cel mai tare e că Soros pierde în meciul secolului, ba chiar și în cel al mileniului, așa că dacă tot e plin internetul românesc de social justice warriors care se inflamează la toate prostiile cu misoginism, poate se inflamează la ceva care contează, gen educația copiilor.

Linkul aici.

Play Music - Asculta muzica online

Premiul Prostia cu zurgălai pleacă la Domnul Peia

2 comentarii la „Premiul Prostia cu zurgălai pleacă la Domnul Peia

  • 25 august 2016 la 20:58
    Legătură permanentă

    Ba, tu poti incepe un poll in care iti compari tatele cu Keeley Hazel, si, dupa acelasi principiu, il si castigi, pula mea, poate ajungi chiar la antena 3….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.