În ultima vreme mi s-au petrecut accidente prin casă, accidente pe care nu le-am putut rezolva eu și a trebuit să caut meseriași pentru asta.

Eu sunt pățită cu meseriașii. Povestea mea preferată e cu instalatorul care a stat 8 ore în bucătăria mea ca să îmi instaleze o chiuvetă. Opt. Ore.
Dar nevoia ne îndeamnă la fapte necugetate așa încât, mai întâi a trebuit să sa gasesc pe cineva care să îmi repare mașina de spălat.

Într-o zi, Maria așa cum mi-am permis să o botez pe mașina de spălat, s-a decis că nu mai vrea să încălzească apa când spală. Decizia ei m-a surprins și am decis că trebuie fie să o caut să văd ce are, fie să o schimb. M-am decis că mai întâi o caut.

Pentru că nu știam pe nimeni care să știe pe cineva care repară mașini de spălat, am apelat la Olx. Unde l-am găsit pe Vlad.

Vlad a venit la mine acasă la ora stabilită, 18.30 si a plecat la ora 19.15. Mi-a schimbat rezistența mașinii de spălat, a făcut curățenie după el, am schimbat 2-3 vorbe, mi-a zis că mașina e ok si că îmi dă garanție pe lucrare un an.

Tot atunci mi-a spus că el repară și frigidere, adică e frigotehnist și ca repară și aparate de aer condiționat.

Vlad este serios, nu se întinde la discuții și mai ales lasă curat în urma sa. Și stă pe lângă Miramar.

Vlad frigotehnist: 0723 769 880

Apoi săptămâna asta ne-au oprit apa de la bucătărie pentru că au schimbat coloana de apă caldă, rece și scurgerea. Marți am ajuns acasă că o floare și am văzut anunțul la intrarea în bloc. O zi fără apă la „ghivetă”. M-am decis că este momentul potrivit să fac ceea ce voiam de mult timp. Să schimb țevile în bucătărie. De la coloană până la chiuvetă, totul nou si cu robineți funcționali.

De data asta am cerut un contact și l-am primit pe cel al lui Ionuț. L-am sunat si i-am spus ce vreau și că vreau să se întâmple pana miercuri la ora 18.00. La 20.12 l-am sunat, la 20.46 Ionuț îmi intra in bucătărie. La 22.18 eram deja singură în casă cu trei țevi noi la bucătărie și cu o curățenie lună. Molozul și gunoiul au fost duse la ghenă, mi-a cerut un mop să spele pe jos și nu am auzit nici măcar o dată „Vai, domnișoară, dar cine v-am lucrat aici, că și-a bătut joc.” Chiar dacă așa era pentru că eu voiam să scap de cârpiturile precedenților meseriași.

Ionuț este serios, are un ajutor cu care merge la „intervenții” și se mișcă rapid pentru că și el are treabă.

Ionuț instalatorul – 0761290975
Bonus tip – dacă mașina de spălat face mucegai pe la sertarul de detergent sau chiar si pe garnitura cuvei, Domestos Antimucegai sau Savo Antimucegai vă scapă de mirosul nașpa al hainelor și din mașină.

Play Music - Asculta muzica online

Recomandare: instalator și frigotehnist în București
Etichetat pe:    

3 comentarii la „Recomandare: instalator și frigotehnist în București

  • 22 octombrie 2016 la 17:18
    Legătură permanentă

    Primul meserias cred ca se uitase la prea mult Pron,a stat el si-a tras speranta 7 si ore si pana la urma i-a picat fisa : sa stii ca asta chiar vrea sa-i schimb chiuveta frate !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.