Ieri am ieșit la o plimbare în Cișmigiu cu o prietenă și Canishu și cum stăteam noi de vorbă, încercând amândouă să evităm niște subiecte sensibile, am ajuns la concluzia că politicienii români ne-au pus încă o dată în situația de a alege răul cel mai mic. De data aceasta, ajunsesem să recunoaștem că îl vom vota pe Orban, doar ca să nu iasă Firea.

Și când mă obișnuisem cu ideea că asta e, îl votez pe Orban, că nu îmi pot pierde votul anti-Firea votându-l pe Nicușor Dan, pac! dispare Orban din decor și rămâne PNL-ul fără candidat.

Sper din suflet că PNL-ul se va decide să îl susțină pe Nicu Șordan, pentru că dacă ajunge nebuna la primărie o să fie vai și amar de bucureșteni. Plus, că pe cine să pună în loc? Cred că a treia variantă e cea câștigătoare?

Doar că va trebui să o vedem la diferite evenimente locale și tot îmi pare de nesuportat.
Și nu, faptul că strânge după fii-su prin casă nu o califică pentru poziția de primar al unei capitale de bine de rău europeane. Nici faptul că este o femeie.

Se știe, NU Fi rea! Pentru că rolul femeii în societate este la mop."Asta este ceea ce simt eu. Asta vine de la mine, nu de la consultanți". Sursa: http://goo.gl/io7T0s

Posted by La colţul străzii on Wednesday, April 6, 2016

Unde ești tu, Băselule???

Play Music - Asculta muzica online

Am scăpat de Orban și am dat de Firea

Un comentariu la „Am scăpat de Orban și am dat de Firea

  • 14 aprilie 2016 la 15:46
    Legătură permanentă

    daca baselu are verde de la codruta candideaza si castiga. daca candideaza si nu arde verde ar trebui sa isi pregateasca pijamalele.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.