Știți memele acelea cu schimbarea e bună, change is good? Ele, memele mă enervează profund, chiar dacă „schimbarea e bună” este unul dintre motto-urile mele din viață.

Am lucrat 14 ani în turism, încă din timpul liceului, în vacanțe. Am fost în hotel și în agenție. Am făcut contracte cu sute de hoteluri când lucram în agenție sau cu sute de clienți când lucram în hotel. Am făcut tot ce se putea face în turism, mai puțin restaurant, dar am servit clienții când a fost nevoie sau mi-am suflecat mânecile și am ajutat în bucătărie când aveam un eveniment și era nevoie.

Marea mea dragoste a rămas și va rămâne recepția. E locul unde poți întâlni tot felul de oameni, de la cei mai fițoși clienți, până la oameni ai străzii care vor să doarmă o noapte la căldură și să facă o baie.

Dar indiferent de marea mea iubire, la 30 de ani m-am decis că vreau altceva și am fugit din turism în PR, așa am ajuns să lucrez într-o agenție și de la check-in de 40 de camere la ora 14.00 am ajuns la deadline la ora 15.00.

La prima vedere schimbarea părea a fi una uriașă, dar până la urmă când ai văzut în viața tot felul de oameni, nimic nu te mai poate speria, nici măcar un deadline din scurt sau o criză în social media. Vă zic eu, o criză în social media nu se compară cu clientul căruia nu îi place camera, pentru că el a văzut fotografii cu camerele de pe față și a primit una cu vedere pe spate.

Poate că sună clișeistic, dar schimbarea e bună, pentru mine așa s-a dovedit a fi. Iar Staropramen s-au gândit că primăvara e momentul cel mai bun pentru a-și schimba eticheta, dar să își păstreze esența. Și păstrând nota de hai, să dăm cu schimbare mi-au propus să intru într-un joc alături de alți trei bloggeri, unde câștigătorul primește o nouă haină pentru blog.

Mie mi-au propus o temă inspirată de Staropramen Dark, berea neagră, preferata mea și de tagline-ul blogului meu „yes, I love Dune Universe”, pentru că pentru cei ce nu știu, Idaho vine de la Duncan Idaho.

idaho_laptop

Mie îmi place cum au reușit să îmbine spiritul Staropramen Dark cu ideea de Dune și chiar mi-ar plăcea să câștig acest redesign.

Așadar, vă invit să intrați pe Facebook și să dați like propunerii pentru idaho.ro. Dacă dați like, intrați direct într-un concurs în care puteți câștiga prin tragere la sorți un pack de 24 de Staropramen Dark.

De asemenea, mai am un pack de 24 de Dark-uri pentru cititorii blogului. Pentru a intra în concurs trebuie să dați like propunerii mele și să îmi lăsați un comentariu aici pe blog prin care să îmi spuneți unde v-a dus pe voi o schimbare din viața voastră. Fie că ați schimbat apa, aerul sau fraierul.

Concursul este până pe 29 aprilie și pe 30 anunț cine va închina virtual cu mine o Staropramen Dark, așa ca între prieteni online care ne știm de peste 9 ani.

Ce ziceți? Mă ajutați să îl înving pe Cismaru?

LE: câștigătoarea este Cornelia Mihaela, pe care am ales-o cu ajutorul internetului. Deoarece Cornelia nu a răspuns mailului în care îi spuneam că a câștigat, soarta a decis că Dan Crăciunescu este câștigătorul. Să sperăm că răspunde.

Câștigătorul e Adrian Rotar.

Play Music - Asculta muzica online
Să schimbi abordarea, dar să păstrezi esența

23 de comentarii la „Să schimbi abordarea, dar să păstrezi esența

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.