Pe vremea când lucram în turism aveam sute de bloguri de turism în google reader. Pe vremea aia încă mai exista Google Reader, dragii babei, era ceva drăguț, n-aveți voi cum să știți că sunteți tineri.

Și țin minte că prin 2010 am citit o chestie pe care o auzisem mai demult, că Japan Airlines au un departament special de monitorizare a uniformelor, pentru că exista un fetiș pentru uniformele stewardeselor, care ajungeau să coste câteva mii de euro pe piața neagră. (click pentru detalii)

Și să știți că uniformele lor nu erau superbe, erau chiar sărăcuțe comparativ cu altele, dar așa cum bine știm, japonezii sunt umpik mai speciali.

E, noi nu avem fetișurile lor și chiar dacă le-am avea, Tarom are grijă de noi și curățenia noastră spirituală, schimbându-și uniformele cu unele… urâte.
uniforme_tarom

Și bănuiesc că nu e vina lui Botezatu pentru că declară „Am făcut 800 de schiţe. Indicaţiile primite de la Tarom au fost foarte clare, trebuie repectate nişte norme de material, culoare”.

La o scurtă aruncătură de privire pe google găsiți imediat topuri ale celor mai frumoase uniforme de cabin crew și vă pot spune că Taromul nu va intra în topuri. Nu în ăsta cel puțin.

Etihad
etihad

Emirates
emirates

S7 Airlines
s7

Thai Airways
thai

Și ours truly, Tarom.

tarom

Play Music - Asculta muzica online

Tarom și-a schimbat uniforma cu una meh
Etichetat pe:    

8 comentarii la „Tarom și-a schimbat uniforma cu una meh

 • 21 aprilie 2016 la 19:30
  Legătură permanentă

  Nu-s oribile, nu inteleg clopu` din capu` doamnei, dar eu cred ca e foarte important sa-l dea dracu` afara pe insotitoru` Marian, care n-are dinti, he looks like fuckin` crackhead, si insista sa zambeasca cu toata gura.
  Si nici capitanul Capitan nu inspira incredere, chiar daca are nume predestinat, am impresia ca s-a bazat doar pe asta cand s-a apucat de pilotat.

  Răspunde
 • 22 aprilie 2016 la 02:30
  Legătură permanentă

  Costumul este plictisitor. La ce traditie de costume populare are Romania, se putea ceva mai frumos si mai specific culturii noastre.
  Dar daca tot sunt Gica contra, ce e cu tagline-ul ala „Calatoria merge mai departe”???

  Răspunde
 • 25 aprilie 2016 la 15:47
  Legătură permanentă

  Pare mult prea simplu, prea multa eleganta inclusa, prea multa simplitate. Ar fi trebuit niste uniforme care sa creeze dinamism, sa se introduca si o culoare mai deschisa si dominanta pe langa acel negru.

  Răspunde
 • 27 aprilie 2016 la 10:54
  Legătură permanentă

  Tarom mai bine ar schimba serviciile decat uniformele. Am fost recent intr-un zbor de 2 ore si am primit salam cu unt. Nici la cele mai jos cotate companii low-cost nu am primit asa ceva, chiar si pe zboruri mai scurte.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.