Dacă la alegerile locale am zis pas și am stat acasă, decizie pe care mi-o asum și nu o regret nici măcar o secundă, la alegerile parlamentare știu că voi fi prezentă. Și nu voi fi doar prezentă, dar vreau să mă și implic, motiv pentru care săptămâna asta m-am înscris pe lista observatorilor neutri. De alegeri voi fi într-o secție de la 7 dimineața până se dă stingerea. Și eu nu sunt fană Carla’s Dream să plec pe la 5 din post. De fapt, nu sunt fana nimănui, așadar pot sta până dimineața fără nicio problemă. Baterie la telefon să fie și cafea, har cerului.

Că ne tot plângem că ne fură, că își bat joc de noi, că spun tâmpenii și nimeni nu-i trage de mânecă. Măcar acum, într-o formă redusă putem spune și noi ceva, prin voturile noastre, prin prezența la vot, prin implicarea directă. Că activism de canapea știm cu toții a face, dar mai mult nu prea.

Acum cel puțin nu ne mai luăm bocanci în dinți când zicem „Muie, Ponta!”, dar în rest senzația este aproximativ aceeași. Și dacă unii dintre noi avem părinți care și-au pierdut nopțile la Revoluție și prin Piața Universității, ar fi drăguț ca și noi să facem ceva, nu doar să dăm cu peturi în asfalt pentru idei imbecile.

De aceea susțin comunitatea Fiecare Vot și de aceea susțin Let’s Vote.

Play Music - Asculta muzica online

Vrei să nu ne mai fure la voturi? Fii observator!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.