Am aflat de Bringo acum vreo 4 luni, fix înainte să plec în Lisabona și mi-am tot zis că trebuie să îi testez, dar până azi am tot uitat. Azi, obligată fiind să cumpăr tone de alcool mi-am amintit de aplicația lor și am zis să o testez. Ce puteam pierde? Maxim 10 minute cât mi-am ales produsele? Plus, că mă scăpa de nebunia hypermarketurilor, unde ura mea față de umanitate dospește ca drojdia pe aragaz. Urăsc cumpărăturile din cauza oamenilor și mai ales a copiilor mici lăsați să alerge de parcă ar fi în parc și treaba mea să îi evit.

Aplicația e ușor de folosit, are 21 de magazine în listă printre care Carrefour, Selgros, Metro, câteva farmacii, Cafelim, cofetării, brutării, un magazin Lego și chiar Craft Beer. Iar costul cumpărării și livrării este de 19.99 lei. Pentru un om normal, fără mașină, este cea mai bună opțiune. Da, știu mai există și Emag Supermarket, dar te rezumi doar la produsele vândute de Mega Image. Iar livrarea cred că este mai ieftină.

Această prezentare necesită JavaScript.

Vali, livratorul, a fost extrem de gentil, mai că voia să îmi aducă pungile în casă, oricum mi le-a adus până la ușă, in 2 tranșe, pentru că am comandat destul de multe prostii. La final, diferența dintre calculul estimativ și cel final a fost de vreo 6 lei 50, dar astea au fost și pungile pentru produse.

De la Carrefour poți cere și factură direct din aplicația Carrefour Pay, ceea ce mi se pare perfect, cred că vom implementa și la birou Bringo.
Iar bomboana de pe frișca a fost ca mi-au trimis o scrisoare drăguță și o cutie mică de Rafaelo.

Singurul minus la care mă pot gândi e că nu se poate plăti cu cardul, ci doar cash, dar mai ne lovim de asta. Pe de altă parte în comandă am văzut că se poate plăti și cu bonuri de masă, ceea ce e o treabă interesantă pentru cei care au.
Iar acum, când scriu acest articol, vorbesc la telefon cu un prieten care și-a comandat și el de pe Bringo, dar i-au greșit un model de Coca Cola, în loc de Vanilla, i-au adus Cherry.#pățăști

Una peste alta, pentru cumpărăturile alea mari, lunare, îmi pare foarte avantajos. Și la prima comandă, livrarea e gratuită.

Play Music - Asculta muzica online

Bringo – să scapi de aglomerația din hypermarket
Etichetat pe:        

7 comentarii la „Bringo – să scapi de aglomerația din hypermarket

 • 10 februarie 2017 la 15:46
  Legătură permanentă

  Oare aduc orice? Transportă cu masina? Dacă da, sunt scutit eu să car apa. Într-o perioadă in care mașina nu mai exista, un astfel de ajutor este o binecuvântare. :))

  Răspunde
 • 11 februarie 2017 la 23:19
  Legătură permanentă

  Copiii alearga prin supermarket pentru ca pot. Pentru ca sunt liberi si se bucura, asa cum tu probabil ai uitat s-o faci. Copiii sunt frumosi si minunati chiar si cand te-mpiedici de ei in magazin

  Răspunde
  • 13 februarie 2017 la 19:30
   Legătură permanentă

   Atunci am voie să dau cu căruțul peste ei? Nu de alta, dar și eu sunt liberă să îmi fac cumpărăturile, nu să fac slalom printre puradei.

   Răspunde
  • 26 februarie 2017 la 12:32
   Legătură permanentă

   @ o mama
   Lasa-i si pe strada sa fie liberi si sa se bucure. Sunt frumosi si minunati si cand trece o masina peste ei.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.