Mă gândeam că restaurantele La Mama sunt în viața mea cam de când au apărut. Eram într-o gașca mai tâmpită la liceu și chiuleam într-o veselie. Mai mergeam și La Mama să mâncăm o ciorbă, mai fugeam în Predeal să bem o cafea, chestii d-astea.

Anul acesta, pe 27 Februarie, La Mama împlinește 18 ani de existență, face majoratul cum ar veni și m-au invitat să fac un concurs aici, pe blog.

Tot ce trebuie să faceți pentru a primi o invitație de o persoană la evenimentul festiv din data de 27 februarie, ora 19:30, la restaurantul La Mama Ateneu – “La Mama Sweet Eighteen, Denim & Ro. Party” (Partener eveniment: “Zestrea” by Liliana Turoiu) și un voucher în valoare de 100 lei pentru o cină de două persoane într-unul din cele 6 restaurante “La Mama” din București, în luna martie 2017, este să îmi spuneți în comentarii care este produsul de La Mama care vă reamintește cu adevărat de o masă ca la mama. Eu, spre exemplu, mă dau în vânt după ciorba de burtă și după papanași.

Concursul începe azi și se termină pe 26 februarie la ora 12.00, la ora 14 voi anunța câștigătorul sau câștigătoarea în urma tragerii la sorți.

LE: Câștigătoare este Marin Emilia-Valentina. Felicitări.

Play Music - Asculta muzica online

Majorat La Mama și un concurs
Etichetat pe:    

15 comentarii la „Majorat La Mama și un concurs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.