Mă gândeam că restaurantele La Mama sunt în viața mea cam de când au apărut. Eram într-o gașca mai tâmpită la liceu și chiuleam într-o veselie. Mai mergeam și La Mama să mâncăm o ciorbă, mai fugeam în Predeal să bem o cafea, chestii d-astea.
Anul acesta, pe 27 Februarie, La Mama împlinește 18 ani de existență, face majoratul cum ar veni și m-au invitat să fac un concurs aici, pe blog.
Tot ce trebuie să faceți pentru a primi o invitație de o persoană la evenimentul festiv din data de 27 februarie, ora 19:30, la restaurantul La Mama Ateneu – “La Mama Sweet Eighteen, Denim & Ro. Party” (Partener eveniment: “Zestrea” by Liliana Turoiu) și un voucher în valoare de 100 lei pentru o cină de două persoane într-unul din cele 6 restaurante “La Mama” din București, în luna martie 2017, este să îmi spuneți în comentarii care este produsul de La Mama care vă reamintește cu adevărat de o masă ca la mama. Eu, spre exemplu, mă dau în vânt după ciorba de burtă și după papanași.
Concursul începe azi și se termină pe 26 februarie la ora 12.00, la ora 14 voi anunța câștigătorul sau câștigătoarea în urma tragerii la sorți.
LE: Câștigătoare este Marin Emilia-Valentina. Felicitări.
Play Music - Asculta muzica online
Fasolea cu ciolan, ciulama cu mamaliguta.
Nimic fara papanasi, n-am cum altfel. :)
O ciorbă de burtă, #partikip
Ciorba de burta la ei este minunata. Am mancat la începutul anului. Senzatie!!!
Ce aveti cu ciorba de burta? Cand eram mic, nu prea se gasea burta. Ciorba radauteana era baza! <3 imi ploua in gura!
Papanasi! :)
Ciorba taraneasca cu afumatura se apropie cat de cat de copilaria mea. :)
Vad ca toata lumea este cu ciorbele… Aleg ciorba de perisoare. Nici noi nu am mancat prea des ciorba de burta cand eram mici.
Papanasi!
Ciorba de burta!
Papanasi si ciorba de burta!
Papanasii
Papanașii
Ciorba de vacuta pentru ca e la fel ca cea pe care o facea bunica-mea si pentru ca imi e teribil de dor de ea
Marfa concursul :)